MASA DEPAN EMR UNTUK KLINIK PERGIGIAN TELAH ADA!

EMR yang disimpan secara sistematik memberikan banyak manfaat

Ucapkan selamat tinggal kepada kabinet besar atau perisian lama dengan EMR yang tidak teratur, dan ucapkan helo kepada masa depan klinik pergigian!

Semua rekod pesakit disimpan secara sistematik untuk membolehkan usaha mendapatkan semula data yang mudah dengan cara yang cepat dan ringkas. Pada masa yang sama, semua rekod pesakit disegerakkan secara langsung di seluruh cawangan anda, membolehkan kebolehcapaian sepanjang masa, pada sebarang peranti. Dengan ruang storan yang tiada had, semua data pesakit akan dapat diperoleh semula untuk bertahun-tahun akan datang.
Dengan ruang storan yang tiada had, semua rekod pesakit akan disimpan secara sistematik dan dapat diperoleh semula untuk bertahun-tahun akan datang.
JANGAN TERTINGGAL JAUH KE BELAKANG OLEH PERSAINGAN

Jadikan klinik pergigian anda yang tidak akan ketinggalan zaman. Beralih kepada Digital dengan EMR kumoDent sekarang!

EMR kumoDent membolehkan pengekstrakan maklumat perubatan dengan mudah untuk anda memberikan rawatan yang diperlukan dengan cepat kepada pesakit anda.

EMR bukan sahaja mempertingkat kualiti perkhidmatan yang diberikan kepada pesakit, ia juga meningkatkan kecekapan dalam klinik pergigian anda.

Gandingkan ini dengan Nota Kes elektronik yang disediakan dengan anotasi, pengkolajan dan banyak lagi. Anda kini telah mendapatkan penyelesaian EMR hujung ke hujung yang lengkap.
Satu modul tunggal untuk menjejaki semua perkara. Tiada yang akan lebih mudah daripada ini.

Kami di kumoDent faham bahawa perubahan adalah berterusan, meskipun dalam perniagaan klinik. Mulakan dengan bukan sahaja melaburkan dalam sistem awan yang sebenar tetapi sistem yang memahami matlamat perniagaan anda supaya ia berkembang bersama-sama perkembangan anda. kumoDent telah dibina untuk mengisi jurang ini dan pada masa yang sama untuk memberikan sistem operasi klinik yang lancar dan cekap. Pilih rakan kongsi perisian berbanding vendor. Pilih kumoDent!
MEMILIH VENDOR PERISIAN TIDAK LAGI SUATU PRASYARAT, MEMILIH RAKAN KONGSI YANG MASIH MEMERLUKANNYA!

Dengan rekod prestasi yang telah terbukti dalam rekod perubatan elektronik (EMR), kumoDent komited untuk mengubah industri pergigian secara digital

kumoDent disediakan di web, tablet dan aplikasi mudah alih, tersedia untuk digunakan oleh klinik anda. Kemas kini automatik yang berterusan, aplikasi dan alatan akan dikeluarkan secara berkala berdasarkan keperluan industri. Sebagai penyedia awan yang sebenar dan rakan kongsi anda, kami komited untuk memastikan semua klinik yang menjalankan kumoDent menerima ciri-ciri terkini dan kemas kini aplikasi. Hal ini telah menjadi falsafah dan komitmen kami sepanjang bertahun-tahun dalam industri estetik (dengan Aoikumo) dan ini ialah komitmen yang kami kini tetapkan kepada anda.
House

Maklumat pada peranti anda walau di mana-mana jua anda berada

Semua rekod perubatan pesakit mengikut anda walau di mana-mana jua anda berada, pada sebarang peranti; Windows, Mac, iOS atau Android. Ini membolehkan anda mendapatkan semula rekod perubatan pesakit dengan cara yang cepat dan mudah.

Apple

Muat naik foto, imbasan, video dan dokumen dengan mudah

Disediakan dengan alat muat naik supaya anda dapat memuat naik foto, imbasan, video dan dokumen dengan ruang data yang tiada had. Tidak perlu bimbang lagi tentang kehabisan ruang!

House

Semudah menggunakan kertas dan pen untuk mengambil nota

Ambil gambar dan kemudian, menggunakan stilus, anotasi atau melukis secara automatik padanya. Tukarkan kepada kolaj jika perlu supaya bolah dikongsikan dengan pesakit. Tiada lagi muat naik yang rumit.

House

Penjejakan rawatan

Menjejaki dengan mudah setiap lawatan sejarah pesakit, penebusan rawatan, gambar, kolaj, nota, pembayaran, preskripsi, baucar yang digunakan dan bahkan pakej pemutihan mereka dan tamat tempoh. Semuanya dalam satu paparan.

House

Visual Penjagaan Pascarawatan

kumoDent disediakan dengan visual penjagaan pascarawatan, ditulis secara perubatan oleh Mediconnexions Consulting. Visual ini sentiasa dibangunkan dan percuma untuk semua pengguna kumoDent.

House

Dibina kukuh dan selamat

Dengan menggunakan teknologi penyulitan SSL hujung ke hujung, anda boleh yakin bahawa data anda sangat dilindungi meskipun kumoDent diakses daripada rangkaian awam, yang akan menenangkan minda anda walau di mana-mana jua anda berada.

House

Sandaran data berterusan

Semua rekod, imej dan dokumen pesakit sentiasa disandarkan pada setiap hari melalui awan. Ini adalah untuk meringankan risiko kehilangan data, sekiranya kejadian ini berlaku.

Digitalkan Klinik Anda dengan Sistem Awan Sebenar

Kami di kumoDent faham bahawa mengurus perniagaan klinik pergigian bukan tugas yang mudah. Kami menyokong anda.

Kami telah beroperasi selama bertahun-tahun, memfokus pada Klinik Estetik di Malaysia, Indonesia, Thailand dan Singapura di bawah Aoikumo.

Dengan rekod prestasi yang telah terbukti bagi jenama yang menonjol di seluruh APAC yang dijalankan di bawah Aoikumo, kumoDent telah dibina dengan teknologi dan formula yang sama; untuk berdedikasi ke arah memberikan perkhidmatan dalam industri dengan produk inovatif yang hebat dan dipacu teknologi. Tidak perlu mencari lagi, kerana kami yakin bahawa kumoDent akan dapat memenuhi kebanyakan keperluan perniagaan, sekarang dan pada masa depan.

Industri Yang Kami Liputi

Sistem Klinik Pergigian

Pencartaan Pergigian & Periodontal

KETAHUI LEBIH LANJUT
MENGAPA PILIH KAMI?

Memperkemaskan proses anda, meningkatkan kecekapan, menyediakan perniagaan klinik pergigian anda untuk kejayaan

Sistem Semua dalam Satu

Semua ciri yang disepadukan dalam satu sistem, boleh diakses melalui web dan aplikasi mudah alih yang disokong di Google Chrome, iOS dan Android

Mesra Pengguna

Dibina untuk memfokus pada pengalaman pengguna, anda akan terfikir sebab anda tidak menggunakan kumoDent lebih awal

Teknologi Awan

Teknologi awan yang teguh dan masa nyata dengan sandaran automatik setiap hari secara berterusan

Selamat, Kukuh & Stabil

Selamat, stabil dan kukuh, dengan data yang disulitkan menggunakan teknologi Microsoft Azure dengan 99.9% SLA

Kemas Kini Sepanjang Hayat

Kemas kini, pembetulan dan sokongan khusus pada ciri sepanjang hayat yang berterusan

Tiada Komitmen

Pendaftaran mudah dan ringkas, tanpa sebarang komitmen kontraktual, bayaran pendahuluan atau pembatalan

Sokongan Berbilang Bahasa

Bahasa Inggeris, Bahasa Cina (中文), Bahasa Thai dan Bahasa Indonesia dengan bahasa lain pada masa ini telah ditambah

Penyepaduan Pembayaran dengan terminal EFT tersedia

Menyokong semua bank, pindahan dalam talian dan e-Dompet utama di Malaysia

Liputan Media

 • Vivamus nec semper elit, vel congue sem. Ut pulvinar ante magna, ac convallis mi tincidunt non. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nullam et laoreet mi. Nunc et mauris erat. Morbi sed odio consequat ligula consectetur dictum a in metus. Phasellus semper justo in ullamcorper molestie.
  JOHN DOE, Job Title
  COMPANY NAME
 • Vivamus nec semper elit, vel congue sem. Ut pulvinar ante magna, ac convallis mi tincidunt non. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nullam et laoreet mi. Nunc et mauris erat. Morbi sed odio consequat ligula consectetur dictum a in metus. Phasellus semper justo in ullamcorper molestie.
  JOHN DOE, Job Title
  COMPANY NAME
 • Vivamus nec semper elit, vel congue sem. Ut pulvinar ante magna, ac convallis mi tincidunt non. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nullam et laoreet mi. Nunc et mauris erat. Morbi sed odio consequat ligula consectetur dictum a in metus. Phasellus semper justo in ullamcorper molestie.
  JOHN DOE, Job Title
  COMPANY NAME

Hubungi kami

  © 2021 kumoDent Hak cipta terpelihara. Terma Penggunaan | Dasar Privasi | Dasar Bayar Balik
  Run a dental clinic? Click here!
  phone-handsetmap-marker