FOKUS PADA PERKEMBANGAN, BUKAN KERTAS KERJA

Mengurus Klinik Pergigian anda tidak pernah semudah ini.

Menjalankan perniagaan klinik pergigian tidak pernah mudah, lebih-lebih lagi apabila anda sibuk melayan pesakit pada kebanyakan masa. Biarkan kumoDent mengurus klinik anda sambil anda fokus pada mengembangkan perniagaan anda. Jadi rakan kongsi kami hari ini dan anda akan berasa kagum dengan perkara yang ditawarkan oleh kumoDent.
“Bekerja dengan anda sebagai rakan kongsi dan bukan vendor; meningkat secara berterusan bagi memberi yang terbaik untuk perniagaan klinik anda.”
JANJI TEMU

Tidak akan terlepas janji temu yang dijadualkan dan tiada lagi tempahan berlebihan

Minimumkan panggilan susulan dan penjadualan semula. Janji temu yang dibuat dalam kumoDent disegerakkan secara automatik dengan kalendar telefon pesakit anda. Respons mereka adalah sama ada “Sah” atau “Tolak” akan dihantar secara automatik kepada e-mel Klinik anda.
REKOD PERUBATAN ELEKTRONIK

Rawatan pesakit dan banyak lagi dalam satu paparan

Ucapkan helo kepada masa depan! EMR kumoDent meningkatkan penjejakan rawatan dan pemerolehan semula maklumat, dengan itu meningkatkan kecekapan klinik anda dan mempertingkat komunikasi untuk rawatan pesakit yang optimum. Dengan menjadi sistem awan penuh, semua EMR pesakit mengikuti anda sepanjang masa, kerana mudah diakses pada mana-mana peranti.
KLIK DI SINI UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT
PENCARTAAN PERGIGIAN

Pencartaan Pergigian sangat intuitif

Ciri Pencartaan Pergigian kumoDent adalah sangat intuitif dan boleh suai sehingga anda tidak akan pernah ada sebab untuk kembali semula kepada carta kertas bertulis. Ia membantu untuk mengaturkan semua entri pencartaan dalam urutan kronologi ketika penjagaan pergigian diberikan. Bahagian yang terbaik ialah, kesemua ini telah disimpan pada awan, memastikan carta anda tidak akan sekali-kali hilang lagi.
PENCARTAAN PERIODONTAL

Pencartaan Periodontal Sangat Intuitif

Ciri Periodontal kumoDent memastikan data yang dimasukkan kini akan disimpan secara automatik pada awan mengikut kronologi ketika pesakit anda masuk untuk mendapatkan rawatan pada hari yang berbeza, membolehkan anda teruskan dari tempat anda berhenti. Ini membolehkan anda untuk melihat carta sejarah lalu dengan mudah dan memuat turunnya apabila perlu.
NOTA KES PERUBATAN

Ambil nota berkenaan rawatan dan diagnosis pesakit, dipautkan ke ICD-10

Nota Kes kumoDent boleh melakukan lebih daripada itu. Anda akan dapat menyertakan imej anatomi dan menganotasi atau melukis secara elektronik padanya. Pinkan nota penting supaya nota itu berada di bahagian atas senarai sepanjang masa, mengingatkan anda butiran penting apabila seseorang pesakit masuk.
KOLAJ GAMBAR

Buat kolaj perjalanan rawatan pesakit

Mereka kata "gambar boleh memberikan seribu makna". Gambar yang diambil dalam kumoDent kini boleh dibuat sebagai kolaj dalam paparan berbilang grid. Dengan pelbagai susun atur berbilang grid untuk dipilih, anda akan dapat menunjukkan kejayaan progresif rawatan pesakit, dengan itu memastikan mereka setia kepada anda dan klinik anda.
PENGEBILAN DENTPOS

Transaksi selamat dan penipuan yang berkurang dengan modul DentPOS

Modul DentPOS menjamin transaksi, mengehadkan keupayaan meja depan untuk mengubah transaksi. Dengan rawatan atau perubatan yang dimasukkan dalam Nota Kes, DentPOS memautkan secara automatik kepada pengebilan meja depan anda, melindunginya daripada sebarang perubahan. Ini boleh ditulis ganti hanya dengan akses Kod laluan.
BORANG ELEKTRONIK

Tiada lagi jejak kertas

Kurangkan semak dan Beralih kepada Digital! Pembina borang kumoDent membolehkan anda mereka bentuk dan membuat borang indemniti dan perundingan anda sendiri, yang akan dimuat naik secara automatik ke EMR pesakit. Pembina borang ini adalah sangat intuitif sehingga anda akan dapat memasukkan templat anatomi anda sendiri dan menganotasinya dalam borang itu semasa lawatan pesakit. Setiap borang pesakit disediakan dengan e-tandatangan, memberi anda ketenangan minda bahawa semua borang itu disimpan dengan selamat dalam kumoDent.
Telehealth

Masa depan perundingan melalui Telehealth

Adakah pesakit anda lebih menyukai perundingan video dalam talian? Tiada masalah. Buat panggilan video dengan mudah bersama pesakit di seluruh dunia. Anda hanya perlu menandakan janji temu anda sebagai "Telehealth" dan pesakit akan menerima pautan yang disulitkan secara automatik pada telefon anda untuk menyertai panggilan tersebut. Tiada aplikasi pihak ketiga atau caj tambahan diperlukan. Telehealth kumoDent adalah mudah dan ringkas tanpa sebarang kesulitan.
INVENTORI PERUBATAN MAJU

Jejaki Kelompok, Tamat Tempoh Perubatan dan Campuran Ubat

Buat Pesanan Pembelian dengan mudah untuk pembekal, Pindah Pesanan, dan Permintaan Stok untuk pemindahan antara cawangan, dan jalankan pengebilan antara cawangan dengan tepat.

Setiap produk, guna habis dan ubat dilog mengikut kelompok yang berbeza, harga kos dan tarikh tamat tempoh, memastikan anda mempunyai kawalan yang betul terhadap perkara yang anda didispenskan. Dengan ciri Inventori Perubatan Maju, ubat akan didispenskan mengikut tarikh tamat tempoh dan kelompok; SECARA AUTOMATIK!
PERUBATAN

Dispenskan ubat dengan preskripsi kepada pesakit

Preskripsikan ubat berdasarkan kuantiti sama ada bentuk tablet atau cecair, mengikut sehingga titik tepat. kumoDent akan melakukan yang selebihnya; mengawal kelompok, tamat tempoh dan harga kos ubat yang didispenskan kepada pesakit.

Tambahan lagi, kumoDent akan mengingatkan pesakit secara automatik apabila ubat mereka hampir habis, memerlukan mereka berjumpa dengan anda semula untuk penambahan.
JADUAL (RAKAM WAKTU MASUK DAN RAKAM WAKTU KELUAR)

Urus rakam waktu masuk dan rakam waktu keluar kakitangan menggunakan aplikasi kumoSan

Apabila perniagaan anda berkembang, begitu juga cabaran mengurus kakitangan. kumoDent memudahkannya dengan aplikasi kumoSan, membolehkan kakitangan anda merakam waktu masuk dan merakam waktu keluar dari tempat kerja dengan selamat. kumoSan juga membolehkan doktor anda menjejaki janji temu dan komisen mereka, menghantar peringatan pada setiap butiran janji temu dan pemberitahuan tentang komisen yang diperoleh. Tambahan hebat untuk memastikan mereka bermotivasi sepanjang masa.
EMAILER HARIAN

E-mailer automatik yang memberikan wawasan terhadap prestasi klinik

Kami di kumoDent faham bahawa dalam sebarang perniagaan hari ini, perubahan adalah berterusan. kumoDent menghantar kepada anda e-mel setiap pagi, melaporkan prestasi klinik anda dari segi jualan, janji temu dan pembatalan daripada semua cawangan anda. Ini akan memberi anda maklumat penting secara sepintas lalu, membolehkan anda membuat keputusan dan perubahan yang menepati masa.

Digitalkan Klinik Anda dengan Sistem Awan Sebenar

Kami di kumoDent faham bahawa mengurus perniagaan klinik pergigian bukan tugas yang mudah. Kami menyokong anda.

Kami telah beroperasi selama bertahun-tahun, memfokus pada Klinik Estetik di Malaysia, Indonesia, Thailand dan Singapura di bawah Aoikumo.

Dengan rekod prestasi yang telah terbukti bagi jenama yang menonjol di seluruh APAC yang dijalankan di bawah Aoikumo, kumoDent telah dibina dengan teknologi dan formula yang sama; untuk berdedikasi ke arah memberikan perkhidmatan dalam industri dengan produk inovatif yang hebat dan dipacu teknologi. Tidak perlu mencari lagi, kerana kami yakin bahawa kumoDent akan dapat memenuhi kebanyakan keperluan perniagaan, sekarang dan pada masa depan.

Industri Yang Kami Liputi

Sistem Klinik Pergigian

Pencartaan Pergigian & Periodontal

Rekod Perubatan Elektronik

KETAHUI LEBIH LANJUT
MENGAPA PILIH KAMI?

Memperkemaskan proses anda, meningkatkan kecekapan, menyediakan perniagaan klinik pergigian anda untuk kejayaan

Sistem Semua dalam Satu

Semua ciri yang disepadukan dalam satu sistem, boleh diakses melalui web dan aplikasi mudah alih yang disokong di Google Chrome, iOS dan Android

Mesra Pengguna

Dibina untuk memfokus pada pengalaman pengguna, anda akan terfikir sebab anda tidak menggunakan kumoDent lebih awal

Teknologi Awan

Teknologi awan yang teguh dan masa nyata dengan sandaran automatik setiap hari secara berterusan

Selamat, Kukuh & Stabil

Selamat, stabil dan kukuh, dengan data yang disulitkan menggunakan teknologi Microsoft Azure dengan 99.9% SLA

Kemas Kini Sepanjang Hayat

Kemas kini, pembetulan dan sokongan khusus pada ciri sepanjang hayat yang berterusan

Tiada Komitmen

Pendaftaran mudah dan ringkas, tanpa sebarang komitmen kontraktual, bayaran pendahuluan atau pembatalan

Sokongan Berbilang Bahasa

Bahasa Inggeris, Bahasa Cina (中文), Bahasa Thai dan Bahasa Indonesia dengan bahasa lain pada masa ini telah ditambah

Penyepaduan Pembayaran dengan terminal EFT tersedia

Menyokong semua bank, pindahan dalam talian dan e-Dompet utama di Malaysia

Liputan Media

 • Vivamus nec semper elit, vel congue sem. Ut pulvinar ante magna, ac convallis mi tincidunt non. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nullam et laoreet mi. Nunc et mauris erat. Morbi sed odio consequat ligula consectetur dictum a in metus. Phasellus semper justo in ullamcorper molestie.
  JOHN DOE, Job Title
  COMPANY NAME
 • Vivamus nec semper elit, vel congue sem. Ut pulvinar ante magna, ac convallis mi tincidunt non. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nullam et laoreet mi. Nunc et mauris erat. Morbi sed odio consequat ligula consectetur dictum a in metus. Phasellus semper justo in ullamcorper molestie.
  JOHN DOE, Job Title
  COMPANY NAME
 • Vivamus nec semper elit, vel congue sem. Ut pulvinar ante magna, ac convallis mi tincidunt non. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nullam et laoreet mi. Nunc et mauris erat. Morbi sed odio consequat ligula consectetur dictum a in metus. Phasellus semper justo in ullamcorper molestie.
  JOHN DOE, Job Title
  COMPANY NAME

Hubungi kami

  © 2021 kumoDent Hak cipta terpelihara. Terma Penggunaan | Dasar Privasi | Dasar Bayar Balik
  Run a dental clinic? Click here!
  phone-handsetmap-marker